'Dagboekverhalen'

ink.

2016-11-04-23-38-26


“The dragonfly. A creature of the wind, that represents change,
And knows it must live life to the fullest with the short life it has…”

We ontkomen in het leven niet aan verandering. Soms kan het moeilijk zijn verandering te accepteren. Relaties die stuk lopen, vriendschappen die niet meer zijn wat het ooit was. Nieuwe ambities die het huidige leven minder interessant maken. Terugkijken op mooie tijden en beseffen dat niets oneindig is. Daarom is leven in het hier en nu de enige uitkomst. Om mezelf hieraan te herinneren heb ik ervoor gekozen deze afbeelding op mijn arm te laten tatoeëren. Het design is getekend door mijn getalenteerde zus Fleur.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *